Αρχική σελίδα Περισσότερα
Κατασκευαστές
Κατηγορίες
Επικοινωνία Περισσότερα
Sitemap Περισσότερα
Εύρος Τιμών
Από:  Μέχρι:
Καλάθι Αγορών Περισσότερα
Άδειο καλάθι
Κατασκευαστές
Προσφορές Περισσότερα
Νέες Καταχωρίσεις Περισσότερα
Εταιρικά Νέα Περισσότερα
Αρχική σελίδα
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ
Πληροφορίες
Όροι και Προϋποθέσεις
Newsletter Περισσότερα
Όροι και Προϋποθέσεις
 

Διαθέτουμε τους παρακάτω τρόπους Πληρωμής-Παράδοσης των προιόντων μας, με σκοπό τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση των υποψήφιων πελατών μας, που επιθυμούν να αγοράσουν προϊόντα από το κατάστημά μας:

  • ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

1. Με αντικαταβολή μετρητοίς. (Για αγορά έως 100€ κ έντός Αθηνών)

Το τελικό ποσό της παραγγελίας σας, καταβάλλεται στον υπάλληλο τη στιγμή που την παραλαμβάνετε.

2. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας.

Μπορείτε να μας καταθέσετε το αντίτιμο των αγορών σας σε οποιονδήποτε από τους παρακάτω λογαριασμούς της εταιρείας μας και να μας αποστείλετε με email το καταθετήριο της τράπεζας. Στο καταθετήριο, κρίνεται απαραίτητο να αναγράψετε ως αιτιολογία το πλήρες ονοματεπώνυμο σας.

ΟΙ τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας είναι:

EUROBANK:     GR3902600530000760200724366
ΠΕΙΡΑΙΩΣ:        GR9401720700005070037474882
ALPHA BANK:  GR3201402390239002320000507

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ  ΤΣΙΤΣΙΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΣΙΤΣΙΡΙΔΗΣ Ο.Ε.

3. Στην έδρα μας μέσω πιστωτικής κάρτας ή μετρητοίς.


Σημείωση: Αγορά λιανικής συνολικού κόστους άνω των 500 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) δεν δύναται να πραγματοποιηθεί τοις μετρητοίς. Το αντίστοιχο όριο για αγορά χονδρικής είναι τα 500 ευρώ + ΦΠΑ.

 

  • ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

1. Παραλαβή της παραγγελίας από την έδρα μας.

2. Αποστολή της παραγγελίας στον πελάτη.

Παράδοση εντός Αθηνών με κόστος 6€. Για την υπόλοιπη Ελλάδα παράδοση σε Πρακτορείο (εντός Αθηνών) της επιλογής σας με κόστος 6€. Για παράδοση σε πρακτορείο προαπαιτείται κατάθεση του αντίτιμου της παραγγελίας σε τράπεζα. Για παραγγελίες μεγάλου βάρους ή για παραγγελίες μεγάλου όγκου, το κόστος των μεταφορικών θα συμφωνείται τηλεφωνικώς κατά περίπτωση.

 

Όροι χρήσης και προϋποθέσεις

Διαδικασία Παραγγελίας
Μόλις ολοκληρώσετε την ηλεκτρονική διαδικασία της παραγγελία σας, αυτόματα θα εμφανιστεί στον εκπρόσωπο του τμήματος πωλήσεων της εταιρείας, ο οποίος θα επικοινωνήσει μαζί σας προκειμένου να την επικυρώσει. Παράλληλα θα σας ενημερώσει για την ισχύ της τιμής και της διαθεσιμότητας, αλλά και την τελική συμφωνία του τρόπου πληρωμής και τρόπου αποστολής.

 


Επικύρωση Παραγγελίας
Η εταιρεία επιφυλάσσεται ως προς την εγκυρότητα των φωτογραφιών των προϊόντων, διότι οι φωτογραφίες των προϊόντων λαμβάνονται από τους εκάστοτε διανομείς και υπάρχει περίπτωση σε κάποια είδη να μην είναι απόλυτα σωστή. Θα πρέπει να σιγουρευτείτε πλήρως για το προϊόν και την μορφή του, διότι το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας σε τέτοια περίπτωση, δεν θα είναι υπεύθυνο και υπόλογο επιστροφής του από τέτοιου είδους αιτία.

Επειδή οι τιμές των προϊόντων καθώς και οι διαθεσιμότητες αυτών, δύναται να αλλάξουν από τους εισαγωγείς - διανομείς, αλλά και λόγω ειδικών προσφορών με ισχύ ολίγων ημερών, υπάρχει περίπτωση να μην έχουν ενημερωθεί έγκαιρα στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας. Η τιμή και η διαθεσιμότητα θα συζητηθεί και θα συμφωνηθεί κατόπιν επικοινωνίας με τον εκπρόσωπο του τμήματος πωλήσεων. Η εταιρεία έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να αρνηθεί την παραγγελία σας αν αυτή ζημιώνει την εταιρεία προσφέροντάς σας την τιμή που ισχύει εκείνη την ημέρα ή να μειώσει την τιμή του είδους εάν υπάρχει διαφορά τιμής λόγω ειδικής προσφοράς ή μείωση της αρχικής τιμής.

Εφόσον συμφωνήσετε η παραγγελία του προϊόντος να καθυστερήσει από την προβλεπόμενη ημερομηνία λόγω αναμονής του από τον προμηθευτή , ο χρόνος παραλαβής του εξαρτάται από τον εκάστοτε εισαγωγέα και η εταιρεία ουδεμία ευθύνη φέρει για την παράταση του χρόνου παραλαβής

Σε περίπτωση που το προϊόν που έχετε παραγγείλει ανήκει στα ειδικά προϊόντα (π.χ. ακριβό είδος , είδος μη ευρείας κατανάλωσης , ειδική παραγγελία για πελάτη κλπ.) τότε η παραγγελία σας δεσμεύεται από προκαταβολή ίση με το 1/3 της αξίας του είδους. Η προκαταβολή για προϊόν θα σας προταθεί αν δύναται να γίνει από τον εκπρόσωπο του τμήματος πωλήσεων που θα επικοινωνήσει μαζί σας.

 


Ακύρωση Παραγγελίας

Η ακύρωση παραγγελίας που η οποία έχει κατοχυρωθεί κατόπιν της επικοινωνίας με τον πωλητή μπορεί να γίνει μόνο εντός της ίδιας ημέρας και με αποστολή e-mail με ΘΕΜΑ : ΕΠΕΙΓΟΝ - AKYΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΠΕΛΑΤΗ
Θα πρέπει να αναφέρεται η περιγραφή του είδους που επιθυμείτε να ακυρώσετε.
Σε αντίθετη περίπτωση η ακύρωση της παραγγελίας μπορεί να γίνει αποδεκτή μόνο εφόσον συμφωνήσει η διεύθυνση της εταιρεία για τη διαγραφή της.
Σε κάθε άλλη περίπτωση μη αποδοχής υποχρεούστε στην πληρωμή και παραλαβή της παραγγελίας σας , διαφορετικά η εν λόγω διαφορά θα λυθεί μέσω της νομικής οδού.

 

  • Όλες οι τιμές που αναφέρονται στο site περιλαμβάνουν ΦΠΑ 23 %

 

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση ή πληροφορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

τηλέφωνα επικοινωνίας: 210- 9406700, 210- 8042456